Daikin Värmepumpar

Daikin är ett av världens ledande företag inom värmepumpar och luftkonditionering. Deras produkter har funnits representerade i Sverige sedan 1969, och har genom åren gjort sig kända för sin höga kvalité, låga ljudnivåer och höga driftsäkerhet.

Marknaderna runt om i världen är inte identiska, varför det är viktigt att anpassa produkterna till de lokala kvalitetskraven. Daikin har idag tre toppmoderna fabriker i Europa för att tillgodose de höga krav och den stora efterfrågan från europamarknaden.

Daikin erbjuder 5 års totalgaranti på både luft/vattenvärmepumpar och luft/luftvärmepumpar som säljs mot konsumentmarknaden. Därefter erbjuds du en kompletterande försäkring från Arctic som ger dig trygghet i upp till 14 år efter ditt köp.

Kontakta oss på BJ Kylspecialisten i Karlshamn om du vill veta mer om Daikins värmepumpar.

 

 

10 års kompressorgaranti

De fem första åren täcker garantin reservdelar och montering av dessa. År 6-10 omfattar garantin värmepumpens kompressor inkl. arbete.

Denna garantin gäller modellerna; Emura X, Nexura X och Caldo X.

 

8 års kompressorgarani

De fem första åren täcker garantin reservdelar och montering av dessa. År 6-8 omfattar garantin värmepumpens kompressor inkl. reparationsarbete källande kompressorn.

Garantin gäller modellen Ururu Sarara.